Alles was LIEFDE op het uitvaart paviljoen van Masters of LXRY 2019

Art & Design

De 60,000+ bezoekers, 450+ bedrijven en een oppervlakte van 50.000+ vierkante meters gaven Masters of LXRY in de RAI dit jaar officieel de titel van ’s werelds grootste beurs op het gebied van luxe producten en ervaringen. Onder het motto ‘een afscheid met een gekleurd randje’ presenteerde RememberMe.nl daar een elegant uitvaart paviljoen dat verraste met trends, producten en diensten op het gebied van uitvaart. Het team van Orlanda Adams-Shimrai liet de beursbezoekers voelen, zien en beleven dat een afscheid geen ‘standaard’ gebeurtenis hoeft te zijn, maar dat de mogelijkheden om een persoonlijk tintje aan een uitvaart te geven vrijwel eindeloos zijn. Hier zie je een impressie. Art of Goodbye en Digitale Nazorg spraken met exposanten en beursbezoekers om zo beeld te krijgen bij de veranderende marktvraag naar maatwerk op het gebied van bijzondere uitvaarten.

Uit de presentatie van een uitvaart paviljoen tussen Art & Design exposanten,

No alt text provided for this image

blijkt de steeds grotere acceptatie van het bespreekbaar maken van

de dood en onze uitvaartwensen.

Een groter eerbetoon dan dit aan alle creatieve, innovatieve en pionierende uitvaartondernemers die ons land rijk is en een meer collegiale manier om het veelbewogen jaar in de uitvaartwereld mee af te sluiten is haast ondenkbaar…

Binnen het thema LOVE ging Masters of LXRY een samenwerking aan met de Hartstichting. Aan ruim honderd bekende, creatieve Nederlanders waaronder Piet Paris, Daphne Deckers, Piet Boon, Loes Haverkort, Selwyn Senatori en modefotograafduo Inez Van Lamsweerde en Vinoodh Matadin is gevraagd een zelf ontworpen cover te maken voor LXRY’s LOVE Magazine. Deze limited edition covers werden geëxposeerd en verkocht in de ‘Walk of Love’ en de gehele opbrengst hiervan gedoneerd aan de Hartstichting.

Goede voornemens van een uitvaartpionier

De afgelopen periode presteerde RememberMe.nl buitengewoon veel innovaties op uitvaartgebied:

  • Met de uitreiking van de eerste editie van the Dutch Funeral Awards werd de branche op een positieve manier belicht. Dit initiatief bekroont bedrijven met het beste, meest innovatieve product of dienst binnen de uitvaart- en rouwbranche en is bedoeld om ondernemers in de branche te stimuleren innovatief te zijn, samen te werken en om klanten zo optimaal mogelijk te kunnen bedienen. De prijs winnen is niet alleen leuk maar het draagt ook bij aan een positief imago van onze sector.
  • Eind maart kwamen zo’n 300 uitvaartondernemers op het Funeral Future congres in Assen af voor een evenement dat geheel in het teken stond van de uitvaart van de toekomst. Daar werden we gefêteerd op sprekers zoals Sandy Sullivan (de uitvinder van het veelbesproken resomeren) en trendwatcher Ruud Veltenaar.
  • Afgelopen zomer werden de uitvaart planning tools gelanceerd, een eerste poging om de Nederlandse consument in zijn of haar eigen vrije tijd op een luchtige manier bezig te laten gaan met de uitvaartwensen.

Wij vroegen Orlanda na dit veelbewogen jaar naar haar verlanglijst voor 2020:

Art of Goodbye biedt eigentijdse uitvaart planning + verzorging.

We specialiseren in de #fusionfuneral = jouw ideale mix van een fysieke + online uitvaart.

Met duurzame en internationale opties.

Happy living,

Andja

Herinneringsspecialist

www.artofgoodbye.com

° Als het leven jouw dagelijkse kunst is °

+31 (0)20 303 72 80

info@artofgoodbye.com