#COVID-19 update: heilzame uitvaart

Nu meer dan ooit staat jouw welzijn voorop.

Wij geloven we dat nu de tijd is om elkaar te steunen. Terwijl de wereld om ons heen bezwijkt aan de verspreiding van #COVID-19, blijven we trouw aan onze kernwaarden die een optimaal duurzaam én digitaal afscheid mogelijk maken.

Je kunt ons 24/7 bereiken op de Hotline voor Digitale Voorzorg en Digitale Nazorg. Een overlijden melden kan telefonisch, online of via Skype 

Wees welkom in ons atelier
📍Contactweg 48, Amsterdam
Doordeweeks geopend van 10:00 – 15:00 uur, waarbij we er van uit gaan dat je meewerkt aan de veiligheidsnormen die nu gelden.

Dashboard WHO
Monitor de wereldwijde sterftecijfers op dit live dashboard.
Vergroot je begrip van deze ziekte, haar symptomen en jouw zelfbescherming door de RIVM en WHO richtlijnen te volgen. Inclusief een FAQ en praktische ‘How to protect yourself’ video training en e-learning.

Workshops & gastlessen
Stond je ingeschreven voor het volgen van een van onze workshops? Of was je van plan deel te nemen aan een evenement waar wij de presentatie of gastles verzorgen? Alle evenementen zijn tot nader order geannuleerd. Verdere informatie volgt natuurlijk zodra wij van het RIVM weer vrij en veilig in het openbaar mogen handelen. Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief om de start van webinars te horen.

Heilzame uitvaart
Aangemoedigd door de International Chamber of Commerce @iccwbo passen wij onze service aan om alle Nederlanders een heilzame uitvaart te bieden: