Prive sessie

Boek een sessie

Ontwerp jouw uitvaartplan

Boek een prive sessie

Nederlanders plannen hun vakantie beter dan hun laatste afscheid. Maar juist dit is het moment waarop je in je eigen woorden de mensen die er toe doen in het zonnetje kunt zetten. Het leven vieren op een manier die écht bij jou past is je mooiste statement, juist wanneer je er niet meer bent.

Art of Goodbye helpt je om keuzes te maken over jouw uitvaart en nalatenschap. Jij bent de regisseur van jouw eigen afscheid. Wil je een persoonlijke playlist maken? Of wil je via een download of een hologram je geliefden ‘persoonlijk’ bedanken op jouw uitvaart?

Tijdens de persoonlijke sessie bespreken we de praktische zaken die je alvast wilt regelen om jouw nabestaanden te ontzorgen en je online afscheid en nalatenschap te regelen. Wil je weten hoe dit precies in zijn werk gaat? Klik hier.

Wat krijg je bij een prive sessie?

01.) TELEFONISCH KENNISMAKEN

Als je eenmaal besloten hebt om je wensen voor later op een rijtje te zetten, bel ons zodat we je eerste vragen kunnen beantwoorden. Ons verdere proces lichten we jou toe aan de hand van een kennismakingsgesprek dat we per telefoon en/of Skype inplannen. Daarin vertel je ons over de ideeën die je mogelijk al hebt over je laatste afscheid en/of je online nalatenschap. Wij lichten je dan tot in detail toe hoe het vervolgtraject eruit ziet..

e
02.) VRAGENLIJST per E-MAIL

Als je verder wilt met het uitwerken van je uitvaartplan bij Art of Goodbye, dan ontvang je van ons een set vragen per e-mail. Deze vragen zijn ontworpen om je aan het denken te zetten over het type uitvaart dat bij jouw persoonlijkheid past en over de beste manier om afscheid te nemen van jouw mensen. Ook sturen we jou de Checklist Digitale Voorzorg.

03.) PRIVÉ SESSIE

Zodra we jouw ingevulde vragenlijst ontvangen hebben, boeken we een privé sessie. Hou daarbij rekening met een afspraak van 3 uur, waarvan zeker 2,5 uur vraag & antwoord met pauze naar behoefte. Dit is mogelijk bij jou thuis of kantoor of bij ons (Laren, Hilversum of Amsterdam). Ook boeken wij naar wens neutrale gesprekslocaties door het hele land als dat rustiger praat.

04.) ONTVANG JE UITVAART PLAN

Inclusief:
je codicil met je nadrukkelijke visie op je laatste afscheid / uitvaart
jouw wensen over je online nalatenschap
een begroting
financiering richtlijnen
een polis check indien je een uitvaartverzekering hebt afgesloten

05.) VERTROUWEN

Deel je uitvaart plan met familie, vrienden en je Vertrouwenspersoon(en) maar bijvoorbeeld ook met je Notaris, (Huis)arts(en), Advocaat/Jurist en dergelijke. Dit geeft jou de meeste zekerheid dat wanneer jij er niet meer bent, er geen enkele twijfel meer mogelijk is over jouw laatste wensen. Wij geven je in combinatie met het originele exemplaar van je Uitvaartplan een Formulier Vertrouwenspersonen waarop je kunt bijhouden wie je allemaal geïnformeerd hebt.

Waar kan ik mijn uitvaartplan in bewaring geven?

Mocht je optimale zekerheid willen dat jouw wilsbeschikking ook nadat je er niet meer bent in goede handen komt, upload deze dan in je ‘digitale kluis’ van de Nederlandse Notariskluis. Een innovatief, veilig en duurzaam initiatief ondersteund door de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

 

Wat zijn de kosten hiervoor?

Het all-in tarief van een persoonlijke sessie is €450 (exclusief reis- en verblijfkosten). Dit is gebaseerd op een gemiddeld aantal van 3 uren uitwerking en opvolging na je sessie. In overleg begroten we tijdig de meerkosten, indien er meer uren wenselijk zijn. Deze meerkosten worden pas na jouw schriftelijk akkoord gemaakt.

Meer Informatie