Digitale nalatenschap codicil

Wat gebeurt er met je digitale nalatenschap als je komt te overlijden? We brengen samen jouw wensen en je digitale leven in kaart, om tijdig en veilig je digitale erfenis te regelen. Hierin geef je aan welke nabestaanden later toegang krijgen tot jouw dierbare data. Maar ook wat je vooral niet wilt delen en dus gewist mag worden. Verder bepaal je hoe we jouw eco-footprint/e-waste verkleinen door bijvoorbeeld je hardware door ons te laten recyclen.

Kijk op onze Tariefkaart voor de prijs van deze service. Bel of mail ons om een afspraak te maken. Vooraf ontvang je een intake formulier met vragen om je voor te bereiden, inclusief uitgebreide toelichting over wat je precies kunt verwachten.

Helder en overzichtelijk

Voorkomt identiteitsfraude

Inclusief rechtsgeldige wilsbeschikking

Mini Masterclass

De fysieke uitvaart gaat tegenwoordig gepaard met het regelen en waarborgen van de digitale identiteit van de overledene. Welke stappen moeten hierin worden ondernomen? Wat zegt de wetgeving? Hoe kun jij de nabestaanden ontzorgen? Onze mini-masterclass geeft antwoord op al deze vragen en veel meer!

Profielen van een overledene opzeggen of verwijderen? In de videoles legt de docent stapsgewijs uit hoe dit gedaan kan worden door professionals (en particulieren). Met behulp van een serie oefenvragen en toelichting in je werkboek kun je zelf een heel eind komen.

Presentatie / workshop

Behoefte aan een presentatie of workshop over de digitale nalatenschap? Dit is onze maatwerk service voor zowel professionals als particulieren. In overleg met jou brengen wij altijd de laatste ontwikkelingen over de digitale erfenis en de (on)toegankelijkheid van dierbare data waar nabestaanden mee te maken krijgen. Afhankelijk van je behoefte breiden we deze presentatie uit met interactieve opdrachten en oefeningen.

Kijk op onze Tariefkaart voor de prijs indicatie. Bel of mail ons om een presentatie in te plannen.

Data / hardware vernietiging

Wil je data permanent laten verwijderen? Of de hardware van een overleden dierbare laten vernietigen? Dit doen wij volgens de voorgeschreven voorzieningen en veiligheidsprocedures. Natuurlijk ontvang je achteraf een kwaliteitscertificaat.

Kijk op onze Tariefkaart voor de richtprijzen. Bel of mail ons voor een actuele prijsopgave, inclusief de mogelijkheden in ons technische lab.

Meer informatie?