Digital life planning consult

Wat gebeurt er met je digitale nalatenschap als je komt te overlijden? We maken samen jouw “digital life planning” om tijdig je digitale erfenis te regelen. Hierin geef je aan welke nabestaanden later toegang krijgen tot jouw dierbare data. Maar ook wat je vooral niet wilt delen en dus gewist mag worden. Verder bepaal je hoe we jouw eco-footprint/e-waste verkleinen door bijvoorbeeld je hardware door ons te laten recyclen.

Kijk op onze Tariefkaart voor de prijs van deze service. Bel of mail ons om een afspraak te maken. Vooraf ontvang je een intake formulier met vragen om je voor te bereiden, inclusief uitgebreide toelichting over wat je precies kunt verwachten.

Helder en overzichtelijk

Voorkomt identiteitsfraude

Inclusief rechtsgeldige wilsbeschikking

Mini Masterclass

De fysieke uitvaart gaat tegenwoordig gepaard met het regelen en waarborgen van de digitale identiteit van de overledene. Welke stappen moeten hierin worden ondernomen? Wat zegt de wetgeving? Hoe kun jij de nabestaanden ontzorgen? Onze mini-masterclass geeft antwoord op al deze vragen en veel meer!

Profielen van een overledene opzeggen of verwijderen? In de videoles legt de docent stapsgewijs uit hoe dit gedaan kan worden door professionals (en particulieren). Met behulp van een serie oefenvragen en toelichting in je werkboek kun je zelf een heel eind komen.

Data toegang zonder wachtwoord

Toegang tot de smartphone van een overledene, ook zonder wachtwoord? Laat ingewikkelde versleuteling en gewiste inhoud jou niet verhinderen om toegang te hebben tot dierbare data! Wij ondersteunen jou bij een onbekend wachtwoord of (fysiek) defect aan de apparatuur.

Wanneer na een overlijden de inhoud van een telefoon, laptop, tablet of computer is gewenst voor mooie herinneringen, de afwikkeling van zaken of voor mogelijke antwoorden na een zelfdoding.

Kijk op onze Tariefkaart voor de richtprijzen. Bel of mail ons voor een actuele prijsopgave van jouw apparaat inclusief de mogelijkheden in ons technische lab.

Data / hardware vernietiging

Wil je data permanent laten verwijderen? Of de hardware van een overleden dierbare laten vernietigen? Dit doen wij volgens de voorgeschreven voorzieningen en veiligheidsprocedures. Natuurlijk ontvang je achteraf een kwaliteitscertificaat.

Kijk op onze Tariefkaart voor de richtprijzen. Bel of mail ons voor een actuele prijsopgave, inclusief de mogelijkheden in ons technische lab.

Dataherstel memorycard, harde schijf, usb-stick

Heb je een defecte digitale gegevensdrager van een overleden dierbare? Door bijvoorbeeld milieu-invloeden, systeemfout of menselijke fouten? Denk hierbij aan memorycards, harde schijven of USB-sticks.
Ons technische team herstelt de dierbare data waarna je een versleutelde kopie thuis ontvangt. De originele gegevensdrager wordt gecertificeerd vernietigd.

Kijk op onze Tariefkaart voor de richtprijzen. Bel of mail ons voor een actuele prijsopgave van jouw gegevensdrager, inclusief de mogelijkheden in ons technische lab.

Presentatie digitale nalatenschap

Behoefte aan een presentatie of webinar over de digitale nalatenschap? Dit is onze (maatwerk) service voor zowel professionals als particulieren. In overleg met jou inventariseren wij altijd de laatste ontwikkelingen over de digitale erfenis, bewustwording van de online nalatenschap en de (on)toegankelijkheid van dierbare data waar nabestaanden mee te maken krijgen. Afhankelijk van je behoefte breiden we deze presentatie uit met interactieve opdrachten en oefeningen.

Kijk op onze Tariefkaart voor de prijs indicatie. Bel of mail ons om een presentatie in te plannen.

Meer informatie?