Partnervoordelen

Digital Funeral Professionals richt zich op het samenbrengen van (internationale) bedrijven, instanties, diensten en initiatieven die betrokken zijn bij het voor- en achteraf veiligstellen van dierbare digitale herinneringen

Als lid dragen wij bovenstaande campagne van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU) een warm hart toe. Klik hier voor de mensen in de uitvaartzorg die zich elke dag inzetten om degenen van wie afscheid moest worden genomen een waardige uitvaart te kunnen bieden.

10 Partnervoordelen

Klik hier voor de partnervoorwaarden. Als partner van ons collectief kun je in ieder geval rekenen op:

24/7 GRATIS DATA HOTLINE

Bel 020-3037280 met dringende vragen over digitale nazorg. Bijvoorbeeld acuut een nabestaande ondersteunen met het toegankelijk maken van een smartphone? Dag & nacht bereikbaar.

TOEGEWIJDE SUPPORT

Jij en jouw opdrachtgevers ontvangen prioriteit bij escalaties en geavanceerde informatie over verbeteringen op ons vakgebied van onze toegewijde partner manager.

BROCHURES & FLYERS

Ons drukwerk ontvang je op aanvraag, alle materialen zenden we je bij onboarding toe in het digitale welkomstpakket.

PARTNER LOGO

Je ontvangt hoge resolutie formaten van het Digital Funeral Professionals logo voor plaatsing op je website.

PARTNER KORTINGSCODE

Je ontvangt een unieke Partner Code voor onze webshop, welke je in je persoonlijke account invoert bij elke order die je voor je klanten plaatst. Óf je geeft deze aan je opdrachtgevers, zodat zij die verzilveren bij een bestelling in onze webshop.

DEELNAME ONDERZOEK

Je kunt rekenen op deelname aan onze onderzoeksactiviteiten, welke op regelmatige basis plaatsvinden. Wij betrekken ons partner netwerk bij de totstandkoming van de vragenlijsten en onderzoeksmethoden, in samenwerking met The Alignment House.

PARTNER CERTIFICAAT

Ook sturen we je een “JA, ik ben een Digital Funeral Professsional” certificaat toe, dat je herkenbaar kunt ophangen op kantoor of ingescand op je website en socials kunt delen.

EVENTS

Als Partner ontvang je korting op onze Digital Legacy evenementen, meest recentelijk het #digitalenalatenschap2020 event in Circl, Zuidas Amsterdam (29 januari 2020) en volgend jaar de Digital Legacy Conference tijdens VTU Vakdagen.

UPDATES WET- & REGELGEVING

Als activistisch collectief en Nederlandse ambassadeur van MyData.org zetten wij ons in om privacy na overlijden geregeld te krijgen. De wetgever informeren over praktische problemen waar nabestaanden tegenaan lopen zien wij als onze taak. Onze Partners informeren wij gaandeweg over de wettelijke (on)mogelijkheden in dit proces.

MINI-TRAINING bij ONBOARDING

Wij bieden de korte “JA, ik ben een Digital Funeral Professional” training bij aanvang van ons partnership waarmee jij jouw klanten kunt adviseren.

Ben je klaar om partner te worden?

We horen graag meer over je bedrijf en hoe we kunnen samenwerken. Vul dit formulier in, dan controleren wij of we een geschikte match zijn en nemen we zo snel mogelijk contact met je op:

partner worden