Partnervoordelen

Digital Funeral Professionals is sinds 2019 dé landelijke Helpdesk voor veilig en tijdig advies over afscheid van het digitale leven. Hoe? We helpen consumenten en beroepsprofessionals op weg met concrete oplossingen: onze (videocursus) training en (gratis) tools maken de digitale nalatenschap laagdrempelig in begrijpelijke taal.

Expertise

Als lid van de Vereniging Toeleveranciers Uitvaartbranche (VTU), dragen wij de uitvaartbranche een warm hart toe. Wij zijn er voor alle mensen in de uitvaartzorg die zich dagelijks inzetten om degenen van wie afscheid moet worden genomen een waardige uitvaart te kunnen bieden.

Ben jij notaris, jurist, (levenseinde- / rouw- / verlies- / life-) coach, zorgverlener, ambtenaar, financieel adviseur of bijvoorbeeld welzijnswerker? En adviseer je in jouw dagelijkse praktijk over het levenseinde? Ook dan kun je bij onze Helpdesk rekenen op:

HELPDESK

Bel gratis naar onze Helpdesk 085 013 02 54 met dringende vragen. Bijvoorbeeld hoe ondersteun ik een nabestaande met de smartphone van een overleden dierbare? Wat te doen met andere apparaten van de overledene? Welke tips zijn acuut nodig voor online accounts? En nog veel meer.

LOGO BADGE

Je ontvangt hoge resolutie formaten van het Digital Funeral Professionals-logo voor plaatsing op je website. Natuurlijk kun je dit ook delen op je social media kanalen, nieuwsbrieven, e-mail handtekening et cetera. Of hang een afdruk van het “Partner van Digital Funeral Professionals”-badge herkenbaar op in je kantoor of ontvangstruimte.

10% KORTING

Als Partner ontvang je een unieke kortingscode van 10% voor onze webshop, welke je kunt invullen bij elke order die je (namens je opdrachtgever) plaatst. Óf je deelt deze kortingscode met jouw opdrachtgevers, zodat zij de korting verzilveren bij een eigen bestelling.

FLYERS

Onze digitale drukwerk bestanden ontvang je in het online welkomstpakket. Als Nederlandse ambassadeur van MyData.org zetten wij ons in om privacy na overlijden geregeld te krijgen. De wetgever informeren we gaandeweg over de praktische problemen waar nabestaanden tegenaan lopen Onze hoofdtaak is om jou als Partner op eigentijdse wijze te ondersteunen in dit domein.

Ben je klaar om partner te worden?

We horen graag meer over je bedrijf en hoe we kunnen samenwerken. Vul dit formulier in, dan controleren wij of we een geschikte match zijn en nemen we zo snel mogelijk contact met je op:

partner worden