All-in eeuwige grafrust in NL

Ons team van gecertificeerde, ervaren uitvaartverzorgers en zorg- en vervoer-professionals is er 24/7 om te helpen met de begrafenis na het overlijden van een dierbare.

We beseffen dat je leven hierna op zijn kop staat en denken graag mee om de wensen van jullie familie optimaal te verzorgen.

 

Dubbele service, halve prijs

Vanaf €4.995

Wat mag je verwachten?

Keuze uit 46 begraafplaatsen: 22 islamitisch, 24 natuur

inbegrepen

Laatste verzorging & rituele bewassing op 9 locaties

inbegrepen

Ophalen overledene door Zorgteam vanaf 11 locaties

inbegrepen

Rouwbezoek in 24-uurs kamer op 8 locaties

inbegrepen

Wade / kafan én fairtrade, duurzame kist

inbegrepen

Vergunning Vervroegd Begraven, Aangifte & Akte van Overlijden

inbegrepen

Donatie applicatie voor schenkingen van familie en vrienden

inbegrepen

Transport naar laatste rustplaats met staatsiewagen ipv rouwbus

mogelijk

(Digitale) nazorg tot 1 jr na begrafenis (Opzegdienst, Advies etc.)

inbegrepen

Moslim rouw- en verlies coach

optioneel

Waarom ons bellen?

+ Gecertificeerd, ervaren team

+ Lid Vereniging Toeleveranciers Uitvaart

+ Rouwvoertuigen ingericht conform laatste maatstaven

+ Hoogste kwaliteit bewassingsruimte

Nu begrafenis nodig?

Bel 24/7 onze helpdesk.

Wat zeggen nabestaanden die al geholpen zijn door Art of Goodbye?

Hicham

Vlak na het overlijden van mijn broer, op jonge leeftijd, wisten wij gelijk al dat repatriëring naar Turkije heel pijnlijk zou zijn voor onze familie en zijn jonge gezin. Samen besloten we toen om Art of Goodbye in te schakelen, ook al wonen wij in Zuid-Limburg. Vanaf het eerste contact werd er met ons meegedacht, alles dat we nodig hadden werd uitgezocht. Zo is mijn broer binnen 24 uur dichtbij zijn jonge vrouw en kinderen hier in Nederland begraven volgens islamitische tradities en met respect voor onze wensen.

Nick

Mijn vader is in het buitenland overleden, op vakantie. Het allerliefste had ik hem dichtbij begraven, maar door omstandigheden en COVID-19 restricties is hij gecremeerd en ontvingen wij zijn urn. Dit vind ik tot op de dag van vandaag verschrikkelijk. Het is voor mij als (bekeerde) moslim duidelijk geworden dat hoe beter je voorbereid bent op een overlijden, hoe groter de kans dat je wensen goed uitgevoerd worden volgens islamitisch gebruik. Art of Goodbye helpt mijn aangetrouwde familie met een Arabische wilsbeschikking en alle bijkomende digitale services die je van een moderne Uitvaartverzorger mag verwachten. Bovendien is de nazorg royaal en een grote steun voor ons als nabestaanden.

Naïma

Toen mijn moeder overleed kwamen we in een hectische, verwarrende maar vooral pijnlijke periode: iedereen uit onze kennissenkring zei: “Ze moet zo snel mogelijk naar Marokko gebracht worden.” Maar eigenlijk wilde ik mijn moeder dichtbij haar geliefde Marokkaans/Nederlandse kleinkinderen begraven, gewoon hier, in Nederland… Art of Goodbye nam het over en bood ons een combinatie van mijn moeders islamitische roots en de wens van onze gehele Marokkaanse én Nederlandse familie.

Mo

Na de uitvaart van mijn schoonmoeder, die wij ondanks haar repatriëringsverzekering liever dichtbij ons gezin en familie in Almere wensten te begraven, ontdekte ik hóe onnodig veel ik betaald heb aan de Uitvaartverzorger. De factuur nam ik mee naar Art of Goodbye, om mij met een second opinion te laten voorlichten over ál mijn opties, die ineens een stuk betaalbaarder bleken dan mij was verteld. Nu ben ik goed geïnformeerd en beter voorbereid op een volgend afscheid.