Vier het leven, ook na je dood

Duurzaam afscheid plannen

Welkom bij een eigentijdse uitvaartorganisatie, klaar voor uitdagingen van de 21e eeuw. Benieuwd hoe een uitvaart inclusief online herinneringen eruit ziet?

Art of Goodbye helpt je om de keuzes te maken die je (online) afscheid bewaken. Het leven vieren op een manier die écht bij jou past is je mooiste statement. Daarom bieden we je een gratis doe-het-zelf codicil voor je digitale erfenis, klik op de checklist hieronder.

Doe de checklistNaar testimonials

Privacy

Wij nemen jouw vertrouwen in ons én je data serieus, lees hoe.

Onze diensten

Ontwerp mijn #outofofficeforever

Wat gebeurt er met jouw online identiteit en eigendom nadat je overlijdt? Regel je digitale nalatenschap nu.

Boek een sessie

Geef tijdens een persoonlijke sessie jouw eigen uitvaart en online nalatenschap vorm op een manier die bij jou past.

Uitvaart voor je dierbare

We organiseren een uitvaart op maat waarbij de persoonlijkheid van jouw dierbare voorop staat.

Maak kennis met ons

Art of Goodbye verzorgt uitvaarten door heel Nederland, maar ook internationaal. We helpen jouw verhaal te vertellen tijdens een laatste afscheid. Benieuwd naar ons eigen verhaal? Maak kennis met ons.

Testimonials

Ons team

WAT KRIJG JE BIJ EEN PRIVÉ SESSIE?

  • 1.

  • 2.

TELEFONISCH KENNISMAKEN

Als je eenmaal besloten hebt om je wensen voor later op een rijtje te zetten, bel ons zodat we je eerste vragen kunnen beantwoorden. Ons verdere proces lichten we jou toe aan de hand van een kennismakingsgesprek dat we per telefoon en/of Skype inplannen. Daarin vertel je ons over de ideeën die je mogelijk al hebt over je laatste afscheid en/of je online nalatenschap. Wij lichten je dan tot in detail toe hoe het vervolgtraject eruit ziet.

VRAGENLIJST per E-MAIL

Als je verder wilt met het uitwerken van je uitvaartplan bij Art of Goodbye, dan ontvang je van ons een set vragen per e-mail. Deze vragen zijn ontworpen om je aan het denken te zetten over het type uitvaart dat bij jouw persoonlijkheid past en over de beste manier om afscheid te nemen van jouw mensen. Ook sturen we jou de Checklist Digitale Voorzorg. 
  • 3.

  • 4.

  • 5.

PRIVÉ SESSIE

Zodra we jouw ingevulde vragenlijst ontvangen hebben, boeken we een privé sessie. Hou daarbij rekening met een afspraak van 3 uur, waarvan zeker 2,5 uur vraag & antwoord met pauze naar behoefte. Dit is mogelijk bij jou thuis of kantoor of bij ons (Laren, Hilversum of Amsterdam). Ook boeken wij naar wens neutrale gesprekslocaties door het hele land als dat rustiger praat.

ONTVANG JE UITVAART PLAN

Inclusief:

  • je codicil met je nadrukkelijke visie op je laatste afscheid / uitvaart
  • jouw wensen over je online nalatenschap
  • een begroting
  • financiering richtlijnen
  • een polis check indien je een uitvaartverzekering hebt afgesloten

VERTROUWEN

Deel je uitvaart plan met familie, vrienden en je Vertrouwenspersoon(en) maar bijvoorbeeld ook met je Notaris, (Huis)arts(en), Advocaat/Jurist en dergelijke. Dit geeft jou de meeste zekerheid dat wanneer jij er niet meer bent, er geen enkele twijfel meer mogelijk is over jouw laatste wensen. Wij geven je in combinatie met het originele exemplaar van je Uitvaartplan een Formulier Vertrouwenspersonen waarop je kunt bijhouden wie je allemaal geïnformeerd hebt.