Gratis #outofofficeforever checklist

We hebben allemaal wel een online identiteit opgebouwd. Maar ook wanneer jíj er straks niet meer bent blijft deze bestaan. Wat wil jij dat je achterkleinkinderen, vrienden of collega’s vinden wanneer ze je Googlen?

Nu digitale nazorg mogelijk is, adviseren we je graag over de mogelijkheden van het beheren en (laten) opzeggen van je accounts.

De #outofofficeforever is een gratis checklist die je hierbij helpt. Hierop staan alle stappen vermeldt die je nu alvast kunt nemen zodat jij de regie houdt.

Download direct de gratis #outofofficeforever checklist.

* Bij uitvaartverzorging Art of Goodbye worden alle uitvaartpolissen (natura- én kapitaaldekking) geaccepteerd. Wij nemen contact op met je verzekeringsmaatschappij voor een totaalbegroting van gedekte kosten en mogelijk aanvullende kosten.

Boek een privé sessie

Nederlanders plannen hun vakantie beter dan hun laatste afscheid. Maar juist dit is het moment waarop je in je eigen woorden de mensen die er toe doen in het zonnetje kunt zetten. Het leven vieren op een manier die écht bij jou past is je mooiste statement, juist wanneer je er niet meer bent.

Art of Goodbye helpt je om keuzes te maken over jouw uitvaart en nalatenschap. Jij bent de regisseur van jouw eigen afscheid. Wil je een persoonlijke playlist maken? Of wil je via een download of een hologram je geliefden ‘persoonlijk’ bedanken op jouw uitvaart?

Tijdens de persoonlijke sessie bespreken we de praktische zaken die je alvast wilt regelen om jouw nabestaanden te ontzorgen en je online afscheid en nalatenschap te regelen.

Boek een persoonlijke sessie: 450 euro.

Overlijden melden

Het is belangrijk dat je in de eerste momenten na het overlijden van je dierbare voelt dat je weet wat er nu
gaat gebeuren en dat je beseft dat jullie afscheid moeten gaan nemen. Bij alle keuzes die je hierna maakt, kan
Art of Goodbye je begeleiden.

We verzorgen de uitvaart van begin tot eind. We helpen met de praktische voorbereidingen en met
het maken van een draaiboek, waardoor de dag zelf vlekkeloos verloopt. Zo kun je de uitvaart bewust meemaken en de
herinneringen vasthouden.

Art of Goodbye doet er alles aan om het leven van uw overleden geliefde met respect
te vieren. En in de periode na de uitvaart blijven we contact houden om te horen hoe het met je gaat en wat
we verder voor je kunnen betekenen.

Regel een complete uitvaart: 2500 euro.

vanaf melding overlijden t/m jaar na de uitvaart

Bij uitvaartverzorging Art of Goodbye worden alle uitvaartpolissen (natura- én kapitaaldekking) geaccepteerd. Wij nemen contact op met je verzekeringsmaatschappij voor een totaalbegroting van gedekte kosten en mogelijk aanvullende kosten.