februari, 2020

19feb19:3021:30Digitale Nazorg bij DELA GoetzeeEen levendige presentatie met recente voorbeelden en praktische tips

more

Event Details

Hoe krijg je als nabestaande toegang tot contacten, foto’s of documenten, noodzakelijk voor de administratie, voor de verwerking of als mooie herinnering als dit is beveiligd met een wachtwoord of toestelcode? Kan en mag je de vinger van een overledene gebruiken om een telefoon te ontgrendelen? Moet je nu wel of niet de social media en online diensten opzeggen van jouw dierbare en hoe voorkom je identiteitsfraude? En wat kan of moet je zelf nu al regelen op digitaal gebied voor als je er straks niet meer bent?
Tijdens deze avond bij Uitvaartverzorging Goetzee deelt Sander zijn ervaringen, geeft inzichten in wet- en regelgeving en laat zien wat de huidige mogelijkheden en valkuilen zijn in deze digitale tijd. Een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen en recente voorbeelden en praktische tips die je nu al aan het denken zetten bij de voor- en nazorg.
Sander van der Meer heeft decennia lang gewerkt binnen de opsporing als forensisch digitaal specialist, is gastdocent op uitvaartopleidingsinstituten en geregeld te horen en te zien op radio en TV. Vanuit het bedrijf Art of Goodbye ondersteunt hij iedereen bij vraagstukken op het gebied van digitale voor- en nazorg.

Time

(Woensdag) 19:30 - 21:30

Location

Uitvaartcentrum Goetzee DELA

Boezemsingel 35, 3034 EC Rotterdam

Organizer

Uitvaartverzorging Goetzee010-8516280 / ucrotterdam@dela.org

X