maart, 2020

24mrt19:3021:30Presentatie Digitale NazorgYarden Hilversum

more

Event Details

Kan je de vinger van een overledene gebruiken om zijn telefoon te ontgrendelen? Welke rechten heb je als nabestaanden op abonnementen, accounts en e-mails van de overledene? En hoe zit het met jouw privacy als je er zelf niet meer bent?
Tijdens deze avond in het uitvaartcentrum Den Heul van Yarden geeft Sander van der Meer inzicht in de digitale erfenis, online nalatenschap en dierbare data. Aan bod komt een stukje wet- en regelgeving, verrassende (on)mogelijkheden, valkuilen en ervaringen van nabestaanden.

Sander van der Meer heeft een achtergrond als forensisch digitaal specialist, is gastdocent uitvaartopleidingen en geregeld te horen en te zien op radio en TV. Sander ondersteunt met diensten als Digitale Nazorg nabestaanden bij toegang tot geërfde apparatuur, het veiligstellen van on- en offline data, onderzoeken na zelfdoding en het voorkomen van identiteitsfraude na overlijden.
Een levendige presentatie waar emotie en humor elkaar afwisselen en recente voorbeelden en praktische tips je nu al aan het denken zetten.

Je bent van harte welkom. De toegang is gratis en de inloop is vanaf 19:00 uur.

Time

(Dinsdag) 19:30 - 21:30

Location

Uitvaartcentrum Den Heul

Utrechtseweg 11, Hilversum

Organizer

Yarden - Regionaal Activiteiten Bestuur (RAB)Vereniging Yarden kent 12 regio's. In elk van deze regio's is 1 Regionaal Activiteiten Bestuur (RAB) actief. Zij organiseren voor Vereniging Yarden de regionale activiteiten op het gebied van bewustmaken, voorlichten en herdenken.

X