Welkom bij de duurzame uitvaartverzorger

Wij helpen om een laatste afscheid te organiseren, dat tegelijk de start is van een leven met de herinneringen aan je geliefde.  Hier hoor je onze beroepseed na afronding van de vakopleiding. Waarin we onze kijk hierop uitleggen en vertellen waarom duurzaamheid thuishoort in iedere uitvaart.

Onze uitvaart methode omvat de kunst van het heilzaam uitvaren met je hoofd, handen, hart, en herinneringen.

Hoe ziet dat eruit in de praktijk, wanneer je met ons een begrafenis of crematie regelt?

Art of Goodbye uitvaart methode

Heilzaam uitvaren doe je met je hoofd, handen, hart en herinneringen.

1) Hoofd

Wist je dat er in de Nederlandse Uitvaartwet maar een handjevol verplichte spelregels staat voor de zaken die bij een begrafenis of crematie komen kijken? Je hebt verder alle keuzevrijheid. Doordat we je bewust maken van de gigantische keuzevrijheid die je hebt en zelf een onafhankelijke uitvaartondernemer zijn, bepaal jij wat je wel en niet wilt doen. Als er een uitvaartpolis is, doen we namens jou een waardecheck en polisclaim, zodat je geïnformeerd bent over de optimale dekking.

2) Handen

Iedere uitvaart is mensenwerk. Wij verzamelen de juiste vakmensen om ons heen om telkens de gewenste mix van fysieke en online afscheid services te realiseren.

3) Hart

Het hart van de uitvaartplechtigheid is gebaseerd op de levensstijl van je dierbare en daarom altijd uniek. Avontuur, innovatie en respect zijn onze kernwaarden: we helpen je passende keuzes maken.

4) Herinneringen

De uitvaart is het begin van een leven lang heilzame herinnering voor nabestaanden. Wij zijn als herinneringsspecialist een pionier met deze visie, waarbij we jou de vrijheid geven om samen naar het optimale maatwerk toe te werken.

Heilzaam

Hierbij kijken we naar de milieu impact van alle keuzes bij een uitvaart. We zijn de eerste Nederlandse uitvaartverzorger die is aangesloten bij SDG Nederland, en als tweede bij MVO Nederland.