Welkom bij de duurzame uitvaartverzorger

Wanneer je een laatste afscheid door ons laat organiseren, helpen we je bij een heilzame start van een leven met alleen de herinneringen aan je geliefde. Hier hoor je onze beroepseed na afronding van de vakopleiding. Waarin we vertellen wat duurzaam uitvaren voor je kan betekenen na het overlijden van een geliefde.

Hoe ziet dat eruit in de praktijk, wanneer je met ons een begrafenis of crematie regelt?

Art of Goodbye uitvaart methode

Heilzaam uitvaren doe je met je handen, hoofd en hart. Dat is de start van duurzame en digitale herinneringen.

Handen

Iedere uitvaart is mensenwerk. Wij verzamelen de juiste vakmensen om telkens de gewenste mix van fysieke en online afscheid services te realiseren. We hebben een klein, gemotiveerd en internationaal team bestaande uit professionals met verschillende culturele achtergronden. Allemaal verbonden met één passie: samen het beste en mooiste afscheid creëren voor de families die hun overleden geliefde aan ons toevertrouwen.

Hoofd

Wist je dat er in de Nederlandse Uitvaartwet maar een handjevol verplichte spelregels staat voor de zaken die bij een begrafenis of crematie komen kijken? Je hebt verder alle keuzevrijheid. Doordat we je bewust maken van de gigantische keuzevrijheid die je hebt en zelf een onafhankelijke uitvaartondernemer zijn, bepaal jij wat je wel en niet wilt doen. Als er een uitvaartpolis is, doen we namens jou een waardecheck en polisclaim, zodat je geïnformeerd bent over de optimale dekking. Geen verzekering of cash beschikbaar? Dan zetten we onze digitale giftcard applicatie in om binnen no-time voldoende geld op te halen onder familie, vrienden en collega’s. Zo kun je zonder financiële stress de begrafenis of crematie door ons team laten verzorgen.

Hart

Het hart van de uitvaartplechtigheid is gebaseerd op de levensstijl van de overledene en daarom altijd uniek. Welzijn is onze kernwaarde: we helpen je passende keuzes maken zodat alle multimedia en catering in het teken staan van jouw dierbare.

Herinneringen

De uitvaart is het begin van een leven lang heilzame herinneringen  aan je overleden dierbare. Wij zijn als herinneringsspecialist een pionier met deze visie, waarbij we jou de vrijheid geven om samen naar het optimale maatwerk toe te werken. Zo kun je rekenen op een jaar lang nazorg: we laten je pas los wanneer je de dag van het afscheid op jouw manier verwerkt hebt en toe bent aan een leven met de herinneringen die in de plaats van jouw geliefde zijn gekomen. Onze service stopt niet bij de factuur na het begraven of cremeren. We hebben een coach die er voor jullie is om te bespreken wat er nog meer nodig is. Ook zijn er meerder momenten van nazorg, waarin we samen stilstaan hoe het gaat en je kunt vertellen wat de invloed van de tijd is op hoe je de dag van de uitvaart hebt ervaren.

Heilzaam

Heilzaam uitvaren voor alle betrokkenen

Wij snappen dat het leven druk en uitdagend is. Daarom verzorgen we een overleden geliefde in alle rust en begeleiden we bij het maken van heilzame keuzes. Keuzevrijheid staat centraal in onze aanpak. Hierbij kijken we naar de milieu impact van alle keuzes bij een uitvaart. We zijn daarom aangesloten bij:
• MVO Nederland
• Global Wellness Institute
• Eco Packaging Alliance
• SDG Nederland

• Vereniging Toeleveranciers Uitvaart

De duurzaamheidsdoelen van onze uitvaartpraktijk zijn:
(i) goede gezondheid en welzijn — van onze opdrachtgevers, leveranciers en team,
(ii) duurzame steden,
(iii) partnerships om dit te bereiken.