Methode

Welkom bij de heilzame uitvaart planner

Wij leveren geen kortstondig afscheid, maar de start van een levenslange herinnering aan je dierbare. Zo beschouwen wij de uitvaart. Daarbij kijken we ook naar het afscheid van de digitale persoonlijkheid. En naar de gewenste dosis duurzaamheid. Hier hoor je onze beroepseed na afronding van de vakopleiding aan de uitvaart academie. 

Onze uitvaart methode bestaat uit vijf onderdelen:

Hoofd

Wist je dat er in de Nederlandse Uitvaartwet maar een handjevol verplichte spelregels staat voor de uitvoerende zaken die bij een begrafenis of crematie komen kijken? Je hebt verder alle keuzevrijheid.

Handen

Iedere uitvaart is mensenwerk. Wij verzamelen de juiste vakmensen om ons heen om telkens de gewenste mix van fysieke en online afscheid services te realiseren.

Hart

Het hart van de uitvaartplechtigheid is gebaseerd op de levensstijl van je dierbare en daarom altijd uniek. Avontuur, innovatie en respect zijn onze kernwaarden: we helpen je passende keuzes maken.

Herinneren

De uitvaart is het begin van een leven lang heilzame herinnering voor nabestaanden. Wij zijn als herinneringsspecialist een pionier met deze visie, waarbij we jou de vrijheid geven om samen naar het optimale maatwerk toe te werken.

Heilzaam

Hierbij kijken we naar de milieu impact van alle keuzes bij een uitvaart. We zijn de eerste Nederlandse uitvaartverzorger die is aangesloten bij SDG Nederland, en als tweede bij MVO Nederland.