Methode

Welkom bij de eigentijdse uitvaart planner

Als herinneringsspecialisten leveren wij geen kortstondig afscheid, maar de start van een levenslange herinnering. Daarbij kijken we ook naar het afscheid van de digitale persoonlijkheid. En naar de gewenste dosis duurzaamheid.

Onze methode van uitvaarten plannen en verzorgen is onderverdeeld in vijf stappen:

Ook kun je ter inspiratie vrijblijvend onze uitvaart planner invullen voor een offerte. Daar kun je aan- en uitvinken wat je nodig denkt te hebben. Of het Z E R O W A S T E uitvaartpakket selecteren. Dit biedt een all-in duurzame uitvaart.

Hoofd

Wist je dat er in de Nederlandse Uitvaartwet maar een handjevol verplichte spelregels staat voor de uitvoerende zaken die bij een begrafenis of crematie komen kijken? Je hebt verder alle keuzevrijheid.

Handen

Iedere uitvaart is mensenwerk. Wij verzamelen de juiste vakmensen om ons heen om telkens de gewenste mix van fysieke en online afscheid services te realiseren.

Hart

Het hart van de uitvaartplechtigheid is gebaseerd op de levensstijl van je dierbare en daarom altijd uniek. Avontuur, innovatie en respect zijn onze kernwaarden: we helpen je passende keuzes maken.

Herinneren

De uitvaart is het begin van een leven lang heilzame herinnering voor nabestaanden. Wij zijn als herinneringsspecialist een van de pionier leden van vereniging BijLevenVaarwel, opgericht in 2019.

Heilzaam

Hierbij kijken we als zerowaste uitvaartplanner behalve naar de e-footstep, altijd naar de eco-footstep: als eerste Nederlandse uitvaartverzorger zijn wij aangesloten bij UNSDG, als tweede bij MVO Nederland.