Over ons

Kern waarden

De zandloper uit ons logo staat voor drie waarden:

  1. het laatste afscheid is net als het leven een AVONTUUR, je bent vrij om te ontdekken wat bij je past
  2. we nemen je mee op een reis vol INNOVATIE langs de zintuigen van je dierbare en om tot de optimale keuzes te komen
  3. bij alles dat we doen staat RESPECT voor jullie persoonlijke situatie voorop

Iedereen heeft inmiddels een digitale persoonlijkheid opgebouwd: hoe meer uur per dag je op je iPhone doorbrengt, hoe groter straks je digitale herinneringen zijn. Ik help nabestaanden om die gepast te verweven in de uitvaart.

Verder willen steeds meer klanten ruim van te voren al een ‘online feestje’ voorbereiden: persoonlijke afscheidsberichten, dankwoorden, holograms… Je merkt dat er langzaamaan een verschuiving plaatsvindt in onze samenleving. Nu zijn het nog trendsetters, voor je het weet is dit een must binnen een bewuste, duurzame lifestyle om je wensen duidelijk te maken aan je lievelingsmensen.”

Andja

VAN ANALOGE NAAR DIGITALE UITVAARTBRANCHE

Wij maken ons de komende jaren hard voor de overgang van een analoge naar een digitale uitvaartbranche.
Waarbij naast de klassieke uitvaart thema’s, zoals polissen, een aula plechtigheid en  wensenboekjes, vraag is naar maatwerk op alle vlakken. Om zo de ideale mix van fysiek en online afscheid te bereiken.

Onze huidige samenleving vraagt om innovatieve uitvaartinitiatieven en om meer aandacht voor nazorg, gedurende je leven van gedachten mogen veranderen over je uitvaartwensen, inclusief je digitale nalatenschap. Vooral de juiste rouw- en emotionele support is iets waarvoor ook op de werkvloer maar zeker binnen vrienden- en familiekring meer ruimte zal moeten komen. Zodat het verliezen van een van je lievelingspersonen een proces wordt waarvoor je een plekje maakt en krijgt in je eigen leven.