Over ons

Over Art of Goodbye

De zandloper uit ons logo staat voor de drie waarden van Art of Goodbye: het leven is een avontuur, je bent vrij om in iedere fase te ontdekken wat bij je past, inclusief het afscheid.

We nemen je mee op een innovatieve reis langs je zintuigen en borgen de wettelijke continuïteit van je gemaakte keuzes. Ook wanneer je daartoe zelf niet meer in staat bent.

Bij alles dat we doen staat respect voor jouw persoonlijke situatie voorop.

Before After

Duurzame relaties

De samenleving is in beweging. Jong, oud, stressvol of juist zen… We laten allemaal onze sporen steeds dieper achter, zowel op het internet als op het milieu. Door duurzaam te investeren in onze relaties met jou, vanaf het eerste contact, verkennen we je persoonlijke visie over deze thema’s. En kunnen we een ultiem persoonlijk afscheid garanderen.

Met Art of Goodbye bieden wij een totaalservice. Naar wens organiseren we een optimaal milieuvriendelijke uitvaart, ook internationaal. Door onze hechte samenwerking met Mortuarium Schiphol zijn we stand-by om zowel inkomende als uitgaande overledenen overal ter wereld waardig en tijdig te begeleiden.

Als collectief investeren wij in al onze partners. Dat betekent dat wij geen commissie rekenen op diensten die je via ons afneemt. Duurzaamheid betekent voor ons ook partnership.

VAN ANALOGE NAAR DIGITALE UITVAARTBRANCHE

Wij maken ons de komende jaren hard voor de overgang van een analoge naar een digitale uitvaartbranche. De vorige eeuw vroeg om standaard uitvaartthema’s, zoals polissen, een korte plechtigheid en praktische wensenlijstjes.

Onze huidige samenleving vraagt om innovatieve uitvaartinitiatieven en om meer aandacht voor nazorg, wensen vastleggen bij leven, digitale nalatenschap en rouw- en emotionele support.

Iedereen heeft inmiddels een digitale persoonlijkheid opgebouwd: hoe meer uur per dag je op je iPhone doorbrengt, hoe groter straks je digitale herinneringen zijn. Ik help nabestaanden om die gepast te verweven in de uitvaart.

Verder willen steeds meer klanten ruim van te voren al een ‘online feestje’ voorbereiden: persoonlijke afscheidsberichten, dankwoorden, holograms… Je merkt dat er langzaamaan een verschuiving plaatsvindt in onze samenleving. Nu zijn het nog trendsetters, voor je het weet is dit een must binnen een bewuste, duurzame lifestyle om je wensen duidelijk te maken aan je lievelingsmensen.”

Andja