Over Robby

Na Robby’s persoonlijke verlies van zowel zijn vader als zijn moeder heeft hij aan den lijve ondervonden hoe coaching je leven kan veranderen. Doordat hij de voordelen van coaching in het dagelijkse leven zelf ervaart, maakt het hem erg gelukkig om coaching voor iedereen toegankelijk te maken.

Robby Hoesenie

Vooral voor mensen die worstelen met rouw en verlies. In alle aspecten en fases hiervan. Hoe heerlijk kan het zijn om deze ingrijpende veranderingen te bespreken bij een veilige coach, die ervaringsdeskundige is door het verlies van zijn beide ouders op jonge leeftijd? Om zo je plannen en je leven concreet te maken?

Via de Art of Goodbye-methode geloven wij in de heilzame werking van coaching op ieder moment waarop je het zelf even niet meer redt, of vastloopt in je eigen gedachten of verdriet. Het is goed mogelijk dat je niet weet dat er iets als coaching bestaat, waarmee je heel goed veranderingen kan inzetten. Je kunt denken dat het heel vaag is, of dat coaching alleen maar van toepassing is voor mensen die het heel zwaar hebben.

De aanpak van Robby is concreet: met een set van vijf sessies vertaalt hij je hulpvraag naar een concreet doel en maatregelen, zodat je daarna zelf verder kunt met zijn handreikingen.

Klik hier voor meer info of om Robby te boeken.