Herroepingsplicht

Diensten die je via de Art of Goodbye webwinkel koopt worden op maat volgens de door jou aangeleverde specificatie verzorgd en geleverd. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op uitvaarten, persoonlijke advies sessies en presentaties en trainingen van Digitale Voorzorg en Digitale Nazorg. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Retourneren

Voor een aantal van onze producten het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Dit staat vermeld bij de betreffende producten en diensten in onze webshop.Bij verbreking van de verzegeling is je bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht je gebruik maken van jouw herroepingsrecht, dan heb je na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@artofgoodbye.com.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.