Ton Welter

Andja heeft mij geholpen om mijn publicaties van de opgeheven website van Coalition For Defense Europe te beschermen en te bewaren en mogelijk te gelde te maken. Met haar expertise en strategische begeleiding op dit gebied heeft Andja op een professionele en empathische wijze zorg gedragen voor het behoud van mijn IP-rechten. Andja geeft opbouwende en optimistische feedback. Haar creatieve kijk op dingen is verfrissend. Bravissima Andja is geweldig, ik kan mijn online nalatenschap aan haar overlaten.

Ton Welter

75 jaar

Prachtig wat deze mensen doen!
Telefoon van mijn overleden broer was stuk gegaan…alle appjes en foto’s niet meer te zien…Heb vorig jaar de prijsvraag gewonnen en ja hoor..Ik heb alles weer..Zo ontzettend mooi…En emotioneel ook…Een gedeelte van mijn broer..een belangrijk gedeelte..weer terug bij mij…Mijn belangrijkste bezit op dit moment..een usb stick..een deel van mijn broer…geweldig werk van Digitale Nazorg…Geen woorden voor!! Bedankt

Sonja Sikkema

Telefoon overleden broer

Art of Goodbye Marker
Milos Trzin
Even though I am only 25 years of age, I was curious to see in what stage of life I am and how to prepare myself for my final #outofofficeforever message for the people I love and appreciate. We are living in a new digital era, so there are many ways of celebrating our lives and leaving a trace of our existence to this world. Art of Goodbye is an innovative guide for celebrating the lives of individuals, so there is no reason not to stay original in saying my final goodbye.

Milos Trzin

25 jaar

Toen onze iPad plotseling crashte met daarop de laatste filmpjes en foto’s van mijn overleden schoonmoeder, waren we radeloos. Gelukkig kwamen wij in contact met Digitale Nazorg. Wat een kansloze missie leek, is dit bedrijf toch gelukt. Ze hebben daar echt alles voor uit de kast gehaald en ons steeds op de hoogte gehouden van de voortgang en evt. kans van slagen. We zijn dit team enorm dankbaar voor hun inzet.

Simone Willms-Van der Pijl

iPad overleden schoonmoeder

Art of Goodbye Marker
Art of Goodbye Marker

Ik had een kapotte externe harde schijf met allemaal foto’s van mijn overleden zoon en man. Sander van der Meer van Digitale Nazorg heeft het voor elkaar gekregen om al mijn bestanden van de schijf op USB te zetten. Hij heeft dit snel voor mij gedaan en is zeer vriendelijk, ik ben hem zeer dankbaar.
Als je problemen hebt gegevens te verkrijgen (bijv. wachtwoorden die je niet weet en toch in de computer moet komen) van een overleden dierbare is dit het adres
Ik raad iedereen Digitale Nazorg aan! 👍

Louise Snoek-Van Maris

Defecte harde schijf

Heel fijn vooruitzicht om mijn nabestaanden te mogen ontzorgen, ook op digitaal gebied; en de eventuele keuzes bij mijn overlijden in de toekomst nu alvast in goede gezondheid en volle verstand te kunnen vastleggen. De gebleken wensen waarvan ik vooraf niet wist hoe ik erover dacht, hebben wij in een fijn gesprek besproken en doorgenomen en dit laat ik binnenkort vastleggen door.

Richard van Eijck

56 jaar

Richard van Eijck