Welkom bij de heilzame uitvaartverzorger.

Wij leveren niet alleen het laatste afscheid, maar ook de start van een levenslange herinnering aan je dierbare. Zo beschouwen wij de uitvaart. Hier hoor je onze beroepseed na afronding van de vakopleiding. 

Onze 5-H uitvaart methode bestaat uit vijf onderdelen en omvat de kunst van het heilzaam uitvaren met je hoofd, handen, hart, en herinneringen.

Hoe ziet dat eruit in de praktijk, wanneer je een begrafenis of crematie moet regelen?

1) Hoofd

Wist je dat er in de Nederlandse Uitvaartwet maar een handjevol verplichte spelregels staat voor de uitvoerende zaken die bij een begrafenis of crematie komen kijken? Je hebt verder alle keuzevrijheid.

2) Handen

Iedere uitvaart is mensenwerk. Wij verzamelen de juiste vakmensen om ons heen om telkens de gewenste mix van fysieke en online afscheid services te realiseren.

3)Hart

Het hart van de uitvaartplechtigheid is gebaseerd op de levensstijl van je dierbare en daarom altijd uniek. Avontuur, innovatie en respect zijn onze kernwaarden: we helpen je passende keuzes maken.

4)Herinneringen

De uitvaart is het begin van een leven lang heilzame herinnering voor nabestaanden. Wij zijn als herinneringsspecialist een pionier met deze visie, waarbij we jou de vrijheid geven om samen naar het optimale maatwerk toe te werken.

Heilzaam

Hierbij kijken we naar de milieu impact van alle keuzes bij een uitvaart. We zijn de eerste Nederlandse uitvaartverzorger die is aangesloten bij SDG Nederland, en als tweede bij MVO Nederland.