Doordat er nu nog geen spelregels zijn voor duurzaam begraven of cremeren, is de uitvaartbranche ongemerkt vervuilender dan je denkt…

#zerowasteuitvaart biedt innovatieve oplossingen voor dit groeiende probleem:

400+ mensen overlijden / dag dutch flag lazyload

350+ mensen overlijden / dag belg flag lazyload

Andja Bratić

Uitvaartverzorger
Docent & Trainer

Koen Verlinden

Sociaal & Circulair
Ondernemer

Nieuws

4 oktober 2021

Afgelopen weekend hebben de twee initiatiefnemers van zerowasteuitvaart.nl met onze gastspreker van dit event Bob Hendrikx laten zien waarom een zerowaste benadering van je uitvaart onderneming toekomstbestendig is.

Presentatie #ZerowasteFuneralExpo21 gemist?
Of wil je nog eens rustig door ons verhaal bladeren?

Klik hier voor de slides

Wil je onze aftermovie van dit evenement ontvangen? Vul hier je verzoek, naam en email adres in.

“Het is mooi om te zien hoe enthousiast uitvaartondernemers reageren op onze training en duurzame kisten. Men is positief over het personaliseren van duurzame kisten door middel van de online configurator. Ook hebben we de eerste aanmeldingen voor onze gloednieuwe Mini-Masterclass #zerowasteuitvaart ontvangen,” aldus Koen Verlinden, oprichter en bedenker van FAIR coffins.

Nieuws

8 november 202

Op initiatief van FAIR coffins en Art of Goodbye wordt deze maand de #zerowasteuitvaart netwerk borrel gelanceerd. De eerste editie is geheel in stijl van Thanksgiving, om duurzaam actieve vakgenoten in het zonnetje te zetten. Geen persoonlijke uitnodiging ontvangen? Bel of mail ons dan om op de wachtlijst geplaatst te worden  🙌

Wat valt er te doen?
Je bent bij de productlancering van de FAIR coffins online kistenconfigurator. Onder het genot van een #zerowaste hapje & drankje  wisselen we onze ervaringen uit met inspirerende vakgenoten. Bovendien onthult ons team een primeur binnen onze sector.

“We vinden het ontzettend fijn dat je als eigentijdse professional zo bewust in het leven staat. We zijn blij met het steentje dat jij bijdraagt aan een schoner en socialer leven. Als dank nodigen we jou daarom uit voor onze feestelijke Thanksgiving borrel,” Andja.

Want wie mindful in het leven staat, wil ook mindful afscheid nemen.

Info & boekingen

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze diensten, beschikbaarheid & boekingen

Vul ons contactformulier in om gebeld te worden.

Of volg Andja en Koen op LinkedIn.